A vrut să plătească o amendă, dar Poliția a refuzat banii pentru un motiv incredibil

Apropo.ro / 15.01.2013, 13:00
A vrut să plătească o amendă, dar Poliția a refuzat banii pentru un motiv incredibil
A fost nevoie să ajungă până la tribunal pentru a explica de ce nu a plătit o amendă pentru parcare ilegală, deși posesorul mașinii a încercat să-și plătească datoria. Un caz uluitor demn de filmele de comedie...

Katrina Harte, în vârstă de 50 de ani, a acuzat Consiliul North Tyneside de discriminare. Dar nu aceasta este marea durere a femeii din poveste, ci cu totul alta.

Katrina este un transsexual. Totul a început când a primit o amendă pentru parcare ilegală. Ca orice cetățean responsabil, a dorit să plătească amenda, dar responsabilul de la ghișeu nu i-a luat banii pe motiv că nu seamănă cu persoana din actul de identitate.

Adică, în buletin el arăta ca un bărbat, ceea ce și este la origine, iar la ghișeu se afișase în chip de stimabilă doamnă. Pai cum să nu fie zăpăcit bietul angajat cu atâtea identități într-una singură.

Katrina nu a putut, în consecință, să-și plătească amenda, și s-a simțit lezată cum era și normal. După multe lacrimi și suspine, dar și după cei aproape 6.500 de dolari băgați în operații estetice, nu a reușit să-l convingă pe om că este aceeași persoană cu cea din poza de pe actul de identitate.

Katrina s-a simțit discriminată și a ajuns mai departe cu plângerile către autorități pentru a-i face dreptate. Se pare că în acest caz funcționarul public nu poate fi sancționat, pentru că nu a făcut nimic intenționat.

Transsexualul mai este nemulțumit și de faptul că nimeni nu și-a cerut scuzele de rigoare pentru cele întâmplate.

Cazul nu a fost încă dus la final, căci discuțiile continuă între cele două părți.