Abandonat în garã la 8 ani, Marius îşi spune povestea incredibilã la ”Totul pentru dragoste”

Apropo.ro / 12.07.2018, 10:59
Abandonat în garã la 8 ani,  Marius îşi spune povestea incredibilã la ”Totul pentru dragoste”
Vreme de 16 ani, Marius Emil Constantin a trăit pe străzi şi în gări. Pe mama nu şi-o mai amintea, iar în dreptul tatălui este o liniuţă. Întreaga lui poveste cu adevărat impresionantă o va spune astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”, emisiune prezentată de Mirela Vaida la Antena 1.

„Era 26 decembrie 1990 şi aveam opt ani. Îi făcusem pe 21 decembrie. Mama mea mi-a zis că mergem să mâncăm o prăjitură şi am ajuns în gara din Timişoara. M-a lăsat acolo şi a plecat, iar eu am rămas aşteptând să apară cu prăjitura şi sucul. Când doi poliţişti au venit la mine şi m-au întrebat cum mă cheamă le-am zis că Marius. Atât. Nu ştiam unde locuiam. Pe mine în acte mă chema Emil Constantin, dar mi se zisese Marius. Eu doar atât ştiam ”, povesteşte el în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, de la Antena 1.

Astăzi, la 35 de ani, copilul străzii, aşa cum îl ştiu mulţi, este un om împlinit, tată fericit şi un soţ iubitor. Spune că mereu a crezut în Dumnezeu şi că iubeşte viaţa care, chiar dacă este grea, este şi foarte frumoasă.
„Am cerşit, nu am avut ghete, umblam desculţ, am trăit în gară şi pe străzi. Am îndurat multe, dar mereu Dumnezeu a fost cu mine. Eram şi bucuros şi trist, şi flămând de multe ori, dar mereu am crezut că Dumnezeu va face ceva şi mă va ajuta!”, mărturiseşte bărbatul.
Cum a reuşit Marius Emil Constantin să treacă peste dramele din viaţa sa şi să ajungă omul care este astăzi, telespectatorii vor afla de la ora 14.00, la Antena 1.

Tags: