Abba Magic, Abba live. In Bucuresti!

Apropo.ro / 10.11.2006, 15:46
Abba Magic, Abba live. In Bucuresti!
ABBA. Incontestabil, una dintre cele mai iubite trupe din lume. 10 ani de glorie si succese neintrerupte, dupa care... liniste. Cu toate astea, chiar si dupa ce trupa ABBA a incetat sa mai existe, hituri precum Dancing Queen, Waterloo, One of Us, sunt inca fredonate pe toate

ABBA. Incontestabil, una dintre cele mai iubite trupe din lume. 10 ani de glorie si succese neintrerupte, dupa care… liniste.

Cu toate astea, chiar si dupa ce trupa ABBA a incetat sa mai existe, hituri precum Dancing Queen, Waterloo, One of Us, sunt inca fredonate pe toate meridianele si, zilnic, se vand peste 3000 de albume ABBA in toata lumea.

Din dragoste si respect pentru acest grup legendar s-a nascut Abba Magic: o trupa „tribut” care readuce pe scena miracolul Abba.

Events are placerea de a prezenta un tribut adus legendei muzicii pop, un spectacol cu muzica de calitate pentru un public de exceptie: Abba Magic, pe 6 decembrie, la Sala Palatului: doua fete, doi baieti, doua ore de magie Abba intr-un spectacol live ce va include cele mai celebre piese ale trupei suedeze.

Cei patru componenti ai Abba Magic provin din Marea Britanie, iar show-ul lor a facut furori prin toata lumea, bucurandu-se chiar si de aprecierea celor doi „baieti Abba”, Benny si Bjorn, cu ocazia lansarii celebrului musical Mamma Mia. Abba Magic are o istorie de 14 ani in lumea showbiz-ului si a fost votata drept cea mai buna trupa-tribut Abba datorita atentiei la detalii: miscare scenica, voci, costume – toate acestea te duc inapoi in timp, pe o scena din Stokholm… Acesta este… „The Name Of The Game”!

Abba Magic sunt cei care te vor face sa simti atmosfera spectacolelor Abba inca de la primele acorduri. Vei intelege de ce spectacolele lor sunt momente unice in viata, pe care nu trebuie sa le pierzi si pe care trebuie sa le impartasesti cu cei dragi. O seara de decembrie plina de magia si emotia reintalnirii cu melodiile noastre preferate, o feerie muzicala pe care nu o vei uita niciodata, un cadou facut persoanelor speciale din viata ta.

Biletele pentru acest eveniment se vor gasi incepand cu data de 15 noiembrie in reteaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului si, online, www.bilete.ro, cu preturi variind intre 35 RON si 80 RON.

Events