ABBA marchează în stil mare 40 de ani de la înființare

Apropo.ro / 11.11.2013, 10:00
ABBA marchează în stil mare 40 de ani de la înființare
Celebrul grup suedez ABBA intenționează să se reunească și să revină pe scenă în 2014, pentru a marca împlinirea a 40 de ani de la înființare, a declarat ieri cântăreața Agnetha Fältskog.

În 2014, grupul suedez va sărbători împlinirea a 40 de ani de la lansarea single-ului său de debut, „Waterloo”, cu care a câștigat în 1974, la Brighton, în Marea Britanie, concursul Eurovision, o victorie care a reprezentat începutul unei cariere strălucitoare.

Click aici pentru prognoza meteo pe 15 zile

„O revenire… bineînțeles că ne gândim la acest lucru! (…) Ideea de a face ceva pentru a marca această aniversare există cu adevărat. Însă nu pot să vă spun astăzi ce va ieși din această idee”, a declarat cântăreața Agnetha Fältskog, în vârstă de 63 de ani, pentru săptămânalul Welt am Sonntag.

Grupul ABBA a fost înființat în 1972 de Agnetha Fältskog, chitaristul – devenit ulterior soțul ei – Bjorn Ulvaeus și de cuplul alcătuit din Benny Andersson și Anni-Frid Lyngstad.

Zvonuri despre reunirea grupului au mai apărut și în 2011, atunci când Agnetha  a declarat „Cred ca ar fi amuzant sa ne intalnim, sa vorbim despre zilele trecute si poate chiar sa cantam impreuna. Nu vom face un turneu precum cei de la Rolling Stones. Cred ca tuturor ne-ar placea o singura reuniune, eventual pentru o cauza nobila”.