ABC-ul sanatatii in gradinite

Apropo.ro / 08.03.2004, 12:46
ABC-ul sanatatii in gradinite
Organizația Salvați Copiii și Abbott Laboratories au lansat un program de educație sanitara și igiena adresat copiilor din gradinițe. Acesta va ține pana la sfarșitul lunii mai, timp în care 12 gradinițe din București vor fi vizitate de catre

Organizația Salvați Copiii și Abbott Laboratories au lansat un program de educație sanitara și igiena adresat copiilor din gradinițe. Acesta va ține pana la sfarșitul lunii mai, timp în care 12 gradinițe din București vor fi vizitate de catre voluntarii organizației și mascotele programului, Klacipic și Nununu.

Mascotele vor împarți carticele distractive și îi vor provoca pe micuți la un concurs de desene. Parinții trebuie sa trimita desenele cu formularele de participare completate, la sediul Organizației Salvați Copiii (Intrarea Ștefan Furtuna nr. 3, București).

Pensionarii vor beneficia de medicamente gratuite

Daca ești pensionara, ai un venit lunar mic (sub 1.400.000 lei) și, pe deasupra, mai ești și bolnava, te încadrezi în categoria celor care pot beneficia de gratuitați, mai precis, de medicamente romanești.

Medicul specialist sau cel de familie îți poate prescrie pe o singura rețeta 3 produse romanești, ori de cate ori ai nevoie de ele, iar farmaciile, care au contract cu casele de asigurari, ți le vor elibera gratuit.