Abonamente dinamoviste cu personalitate

De: Dragos Tanase / 20.02.2008, 10:06
Clubul Dinamo vinde abonamente pentru returul Ligii I, fiecare suporter urmand a avea pe tichet numele, prenumele, codul numeric personal si poza.

Clubul Dinamo a anuntat ca va incepe, miercuri, la ora 11.00, comercializarea abonamentelor pentru ultimele opt meciuri de pe teren propriu din returul Ligii I, fiecare suporter urmand a avea pe tichet numele, prenumele, codul numeric personal si poza.

Pretul abonamentelor este urmatorul: Tribuna 0 VIP – 250 lei, Tribuna 0 – 150 lei, Tribuna a II-a – 50 lei, Peluza I – 40 lei, Peluza Catalin Haldan – 40 lei, informeaza site-ul oficial al alb-rosilor.

Casele de bilete vor fi deschise in fiecare zi, incepand de miercuri, ora 11.00.

Afla detalii despre biletele din meciul echipei Dinamo cu Ceahlaul pe Mediafax.ro

Turcu: Avem oferte de 15 milioane de euro pentru 3 jucatori

Vasile Turcu spune ca Dinamo are oferte de transfer pentru trei jucatori, in valoare totala de 15 milioane de euro, insa acestea nu vor fi acceptate.

Vicepresedintele dinamovist a exclus si posibilitatea ca atacantul Ionel Danciulescu sa plece de la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare: "Nu pleaca nimeni, daca am spus ca nu pleaca, as va fi. Noi avem lotul asigurat, ca si banca tehnica de altfel. Cu asta punem punct!".