Abonamentele earlybird sold out de la Shine Festival 2015, suplimentate

De: Nicoleta Nicolae / 09.02.2015, 11:23
Abonamentele earlybird sold out de la Shine Festival 2015, suplimentate
Pe 4 şi 5 iulie, la Arenele Romane din Bucureşti, BestMusic vă invită la a doua ediţie a festivalului SHINE, care îi are ca headlineri pe belgienii de la Triggerfinger, alături de Coma, Grimus, Şuie Paparude, Roadkill Soda şi Toulouse Lautrec, dar şi de multe alte trupe care urmează a fi anunţate în curând.

Cele 600 de abonamente earlybird (300 Acces General respectiv 300 Golden Circle) s-au epuizat aşa că organizatorii au hotărât să le suplimenteze cu câte 100 de bucăţi pentru fiecare categorie. Abonamnetele de două zile earlybird au preţuri speciale de 34, respectiv 49 de lei.

Triggerfinger, primul mare headliner al festivalului Shine, este o trupă de alternatve-indie/stoner rock originară din Belgia, activa încă din 1998, trupă ce a cunoscut recunoaştere mondială odată cu interepretarea acustica a piesei “I follow rivers” de la Lykke Li, interpretare ce a atins peste 10 milioane de viewuri pe youtube:



Cu patru albume de studio la activ, cel mai recent “By Absence Of The Sun” lansat chiar în 2014, Triggerfinger au susţinut sute de showuri pe marile scene internaţionale cântând chiar şi alături de Rolling Stones în Hyde Park din Londra. Triggerfinger a câştigat, printre altele şi Belgian Music Industry Award în 2013 pentru hit of the year, best group, best alternative music şi best live-act.

SHINE 2015 va avea loc între 4 şi 5 iulie, la Arenele Romane din Bucureşti, Open Air şi îşi propune să ofere un line-up cu şase artişti pe zi alături de un headliner internaţional, combinând stiluri de la rock alternativ la indie la electro şi hip-hop. După ce prima ediţie i-a avut ca headlineri pe Alternosfera şi Coma, Shine trece la următorul nivel oferind un eveniment de două zile în probabil cea mai bună locaţie de concerte open air, Arenele Romane.

BILETE

Abonamentele earlybrid pentru Shine sunt disponibile online pe www.iabilet.ro şi pe www.myticket.ro respectiv www.eventim.ro

După epuizarea acestora, abonamentele de două zile vor costa:

    39 de lei Acces General şi 54 de lei Golden Circle până pe 1 martie
    44 de lei Acces General şi 59 de lei Golden Circle până pe 4 iulie
    50 de lei Acces General şi 70 de lei Golden Circle în ziua concertului şi la intrare în limita locurilor disponibile

Puncte fizice de vânzare pentru Bucureşti:
– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru, lângă Mac)
– Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
– Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Amân, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100

– Magazinele Diverta

şi în reţeaua Eventim din toată ţara (Magazinele Vodafone, Orange, Humanitas, Domo, Carturesti, Sala Palatului, Germanos)

Facebook event: www.facebook.com/events/208220042697604

Alte şase trupe, dintre care un headliner internaţional, vor fi anunţate cât de curând pe afiş!

Un eveniment BestMusic Live Concerts