Abramovici i-a cerut scuze lui Ranieri

Apropo.ro / 01.04.2004, 09:39
Abramovici i-a cerut scuze lui Ranieri
Patronul clubului Chelsea, Roman Abramovici, i-a cerut scuze antrenorului Claudio Ranieri, deoarece tehnicianul italian a fost afectat de negocierile cu selecționerul Angliei, Sven Goran Eriksson, informeaza "The Sun". Potrivit sursei citate, Abramovici și directorul executiv

Patronul clubului Chelsea, Roman Abramovici, i-a cerut scuze antrenorului Claudio Ranieri, deoarece tehnicianul italian a fost afectat de negocierile cu selecționerul Angliei, Sven Goran Eriksson, informeaza „The Sun”.

Potrivit sursei citate, Abramovici și directorul executiv Peter Kenyon au discutat cu Ranieri, însa nu i-au garantat ca va ramîne antrenorul echipei la care evolueaza Adrian Mutu și în sezonul viitor.

„Ei i-au spus ca le pare rau pentru felul în care negocierile cu Eriksson l-au afectat și i-au cerut italianului sa se concentreze pentru a obține rezultate în restul sezonului”, au afimat surse din cadrul gruparii Chelsea.

„The Sun” precizeaza ca Abramovici s-a temut ca Ranieri ar putea demisiona, însa Ranieri a fost de acord sa continue, în ciuda faptului ca exista posibilitatea de a fi înlocuit la finalul sezonului.

„Sîntem deciși sa facem totul cît mai bine pîna la finalul sezonului. Sîntem concentrați și nu exista probleme între mine și cei care conduc echipa Chelsea”, a afirmat Ranieri.

Mediafax