Absolut Vodka, acum si in varianta Raspberri

Apropo.ro / 22.07.2005, 16:36
Absolut Vodka, acum si in varianta Raspberri
Pentru cei carora nu le plac bauturile "spirtoase", Absolut Vodka s-a gandit sa le ofere o "tarie dulce", cu aroma de fructe de padure. Joi seara, club Embrio a gazduit lansarea celei mai noi bauturi alcoolice, Absolut Raspberri, ultima "creatie" din gama Absolut, cu gust delicios de zmeura.

Pentru cei carora nu le plac bauturile „spirtoase”, Absolut Vodka s-a gandit sa le ofere o „tarie dulce”, cu aroma de fructe de padure. Joi seara, club Embrio a gazduit lansarea celei mai noi bauturi alcoolice, Absolut Raspberri, ultima „creatie” din gama Absolut, cu gust delicios de zmeura.

Povestea Raspberri este o aventura incitanta care ne plaseaza exact in mijlocul unei nopti de neuitat de distractie in oras, de la prima bautura dinaintea cinei pana la ultimul shot de dimineata.

Alaturi de personajele principale, incepem sa gustam distractia din aroma de zmeura Absolut, in 36 de cocktail-uri absolut noi. Iar personajele din aceasta seara au fost fie vedete, fie doar simpli consumatori de Absolut Vodka.

Cert este ca multe VIP-uri s-au perindat prin Embrio si au gustat noile bauturi sub marca Absolut care merg de minune cu tartine cu somon fumée, pate de fois gras sau pizza cu fructe de mare.

Invitatii si-au facut poftele alegand dintr-o gama larga de cocktail-uri, dar cu acelasi numitor comun: Absolut Raspberri Fruitini, Absolut Raspberripolitan sau Absolut Raspberri Seabreeze, Absolut Raspberri Calypso sau Absolut Raspberri Royal, barmanii si-au facut datoria asa cum trebuie.

Printre participantii la eveniment s-au numarat Catinca si Oana Roman, Razvan Ciobanu, Cristina Cioran, Ovidiu Buta, Joshua Castellano, Larisa Claru si multi, multi altii. Vlad Craioveanu a prezentat cocktail-urile carora manechinele au incercat sa le dea viata pe scena iar Gabriel Henessey ne-a facut demonstratia, live, a unui shooting cu adevarat profesionist.

Uneori, imaginatia poate sa inghete cand barmanul intreaba „Ce sa fie?!” si pe bar se zaresc aceleasi sticle vechi. Absolut Raspberri incearca sa faca viata mai dulce de ambele parti ale barului. Si asta fara sa fim nevoiti sa renuntam la vechile obiceiuriÂ…

Raluca Iorga
Foto: Alex Barbulescu