AC/DC sărbătorește 40 de ani de activitate susținând 40 de concerte în 2014

De: Marian Andrei / 17.02.2014, 14:45
AC/DC sărbătorește 40 de ani de activitate susținând 40 de concerte în 2014
În paralel cu înregistrarea pieselor pentru un nou album de studio, primul din ultimii cinci ani. trupa australiană AC/DC va sărbători împlinirea a 40 de ani de activitate prin 40 de concerte pe care le va susține în jurul lumii în 2014.

Solistul grupului australian, Brian Johnson, a dezvăluit motivul pentru care trupa nu a mai apărut în public recent, dar și faptul că în luna mai vor începe înregistrările la un nou album.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

„Unul dintre noi a fost destul de bolnav, dar nu am vrut să spunem nimic despre asta, am fost foarte discreți în legătură cu acest lucru. Iar el este foarte mândru. Însă cred că vom intra în studiouri în luna mai”, a spus Johnson.

Se împlinesc 40 de ani de când s-a înființat trupa și cred că vom încerca să susținem 40 de concerte, pentru a le mulțumi fanilor pentru loialitatea lor nemuritoare. Sincer, fanii noștri sunt cei mai buni din lume și noi îi apreciem pe fiecare dintre ei. Așadar, așa cum am spus, va trebui să ieșim pe scenă, chiar dacă am îmbătrânit. Au trecut patru ani (de la ultimul turneu) și abia aștept să cântăm din nou”, a adăugat solistul trupei australiene.

Trupa de hard rock AC/DC a fost înființată la Sydney în 1973 și este formată din Brian Johnson (voce), Angus Young (chitară solo), Malcolm Young (chitară ritmică), Cliff Williams (bas) și Phil Rudd (baterie).

Într-o carieră de patru decenii, formația australiană a lansat numeroase piese de succes iar albumele sale s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial.