ACASĂ de Paşte

De: Cătălina Matei / 13.04.2012, 08:00
ACASĂ de Paşte
Vedete, dezvăluiri, ţinute strălucitoare pe covorul roşu, premii celebre, cei mai iubiţi actori de telenovele şi doamne de poveste, toate acestea şi multe altele în zilele sfinte de Paşte, pe 14 şi 15 aprilie, ACASĂ.

Sărbătoarea începe de sâmbătă, 14 aprilie, de la 22.30, când ACASĂ va prezenta „Premiile Tv y Novelas- Drumul către podium”, un program plin emoţiile celor care abia aşteaptă să vadă dacă au câştigat mult râvnitele statuete. Publicul de ACASĂ va putea urmări de la ora 23:45, Slujba de Paşte, iar de la ora 00.15, iepuraşulle dă întâlnire telespectatorilor cu cei mai buni actori de telenovele, cei mai talentaţi regizori, scenarişti şi reprezentanţi ai muzicii latino, la cea de-a 30-a editie a Premiilor „Tv y Novelas” de la Acapulco. Aflaţi care sunt câştigătorii, pe 14 aprilie, numai ACASĂ.

În duminica de Paşte, de la ora 16.30, Olivia Steer îi aşteaptă pe telespectatori cu o ediţie specială a emisiunii „Doamne de poveste”. Tot în ziua de Paşte, de la ora 22.00, ACASĂ difuzează o nouă ediţie a emisiunii „Dezvăluiri din lumea telenovelelor: Invidii din culise” („Confesiones de novela”), în care actori latino-americani celebri precum Gabriela Spanic, Mario Cimaro, Eduardo Yanez, Gabriel Soto, Julian Gil sau Catherine Siachoque scot la iveală cele mai picante detalii din spatele camerei de filmat.

De la ora 23.00, publicul de ACASĂ are o nouă întâlnire cu actorii preferaţi care se dezbracă de secrete şi povestesc lucruri senzaţionale din culise în emisiunea „Dezvăluiri din lumea telenovelelor: Pe gaura cheii” („Confesiones de novela”). Celebrităţi precum Edith Gonzales, Fernando Colunga,Thalia sau Mario Cimaro împărtăşesc trăiri, emoţii şi resentimente de pe platourile de filmare dar şi din viaţa reală. Sărbătoarea continuă şi Cinema ACASĂ prezintă o comedie plină de viaţă „Şcoala lui Madeline” („Madeline) luni, 16 aprilie, în a doua zi de Paşte, de la ora 17.30. Telespectatorii vor putea urmari năzdrăvăniile unei tinere, Madeline, care reuşeşte să facă faţă tuturor provocărilor vieţii. Aşadar, vedete favorite, producţii celebre, secrete fascinante ale celebrităţilor şi momente speciale, de Paşte – ACASĂ.