ACASĂ se împleteşte o “Cunună de lacrimi”

De: Mioara Tronaru / 16.01.2014, 09:00
ACASĂ se împleteşte o “Cunună de lacrimi”
Noua telenovelă “Cununa de lacrimi”,o poveste impresionantă plină de dramă, intrigă, dar şi dragoste adevarată, vine ACASĂ din 20 ianuarie şi va fi difuzată în fiecare zi, de la ora 18.30.

O nouă premieră plină de dragoste, intrigă şi suferinţă vine ACASĂ din 20 ianuarie. Telenovela “Cununa de lacrimi” cu Victoria Ruffo în rolul principal va încânta telespectatorii în fiecare zi, de la ora 18.30, ACASĂ. Această producţie Televisa a câştigat 3 trofee la premiile Tv y Novelas 2013, printre ele şi cel pentru “Cea mai bună actriţă în rol principal” ridicat de Victoria Ruffo.

“Cununa de lacrimi” este povestea lui Refugio (Victoria Ruffo), care a fost dată afară din casă de soţul său împreună cu cei trei copii, Patricio, Edmundo şi Igancio. Ei se mută în Mexic şi iau viaţa de la început. După 18 ani, încă trăiesc într-un apartament modest, Refugio are un venit care nu îi acoperă cheltuielile. Mai mult, ea are probleme de vedere, pe care le neglijează pentru a le oferi copiilor săi tot ce au nevoie. Patricio e student la Facultatea de Drept, Edmundo la Medicină, iar Ignacio lucrează într-un magazin pentru a-şi sprijini financiar mama şi fraşii.

Patricio începe să se întâlnească cu o tânără, pe nume Olga, a cărei avere îl orbeşte şi astfel el ajunge să se simtă ruşinat de statutul său social. După un timp, Olga află trecutul familiei lui Patricio, însă acesta o minte în continuare spunându-i că Refugio a fost doica sa şi acum o îngrijeşte pentru că are probleme de sănătate. Pe de altă parte, Edmundo începe să se întâlnească cu Lucero, rănindu-i sentimentele lui Ignacio, care o iubeşte şi el, dar în secret. Astfel începe o adevărată aventură…

Telenovela, difuzată până în prezent în 18 ţări, o aduce ACASĂ pe Victoria Ruffo, actriţa pe care publicul a urmărit-o în telenovele precum “Triumful dragostei”, “În numele iubirii”, “Îmbrăţişări pătimaşe” sau “Victoria”.

Protagonista declară că rolul său din “Cununa de lacrimi” este dedicat mamei sale, căreia îi este recunoscătoare pentru tot ce i-a dăruit de-a lungul timpului şi care a suferit de curând o operaţie de femur însă acum se recuperează: “Lacrimile mele aveau sens pentru că gândurile mele erau îndreptate către mama mea. Refugio este o femeie care îşi iubeşte enorm copiii şi face tot posibilul să îi aducă pe drumul cel bun. Deşi nu sunt o fire plângăcioasă şi îmi dau lacrimile doar la emoţii puternice, în film plâng destul de mult”, dezvăluie Victoria.

Soţul său, omul politic Omar Fayad vorbeşte despre rolul ei din acest proiect cu mult drag: “Victoria este o actriţă spectaculoasă şi cred că multe femei se identifică cu personajul său. Şi eu provin dintr-o familie numeroasă, în care mama s-a străduit să ne îndrume pe calea cea bună”, mărturiseşte acesta. Mane dela Parra, iubitul frumoasei actriţe Maite Perroni, îl interpretează pe Nachito, rol care l-a apropiat foarte mult de public: “Sunt încântat că telespectatorii l-au primit foarte bine în casele lor pe Nachito, fiul lui Refugio. Cât despre mama mea din telenovelă pot spune că este o actriţă extraordinară, o femeie foarte talentată şi cu un suflet imens”, mărturiseşte acesta.

Privind experienţa de la filmări, Mane îşi aminteşte cu drag de întreaga echipă de filmare, cu care s-a înţeles minunat: “Este un personaj diferit de ceea ce interpretasem până acum, un tânăr ambiţios, care este dispus să sacrifice totul pentru cei din jurul său şi care va primi în schimb dragostea mamei sale”, dezvăluie protagonistul.