Accesorizeaza-te

Apropo.ro / 14.02.2008, 13:41
Elementele cheie ale acestui an sunt accesoriile iar sezonul primavara-vara 2008 vine cu o paleta larga de propuneri

Toate stim cat de importante sunt accesoriile si cat de repede te scot din impas atunci cand doresti sa reactualizezi o tinuta.

Elementele cheie ale acestui an sunt chiar accesoriile iar sezonul primavara-vara 2008 vine cu o paleta larga de propuneri.

Daca esti o iubitoare a modei trebuie sa stii ce spun trendsetter-ii inainte sa incepi sesiunea de shopping.

Designerii recomanda pentru urmatorul sezon bijuteriile din materiale pretioase cum sunt aurul si argintul incrustate cu pietre (rubin, safir, smarald, topaz).

Margelele din diferite materiale cum ar fi lemnul, plasticul, sideful sau pietrele de rau colorate in culori primavaratece (rosu, fuchsia, portocaliu, galben, verde) sunt de asemenea in top. Au ramas in trend accesoriile super-sized, margelele imense, bratarile late si inelele mari.

Sezonul primavara-vara 2008 aduce in atentie forma geometrica: cercul, dreptunghiul, triunghiul, ovalul si taietura neregulata.

Talia iti va fi subliniata in aceasta primavara de centuri late cu catarame mari si culori lucioase.

Gentile, accesoriile ce nu ar trebui sa lipseasca din vestimentatia unei femei sunt variate ca marime, combinatie de culori si materiale. Poseta plic devine in sezonul urmator din ce in ce mai populara. Se poarta gentile viu colorate (rosu, verde, mov) cu diferite aplicatii. Raman in top gentile mari iar cele voluminoase tip postas te vor scoate in evidenta.

Esarfele sunt confectionate din materiale usoare, vaporoase cu diferite imprimeuri sau simple. Acestea pot fi purtate in jurul gatului, pe cap sau ca saluri dar asta ramane la alegerea ta.

Hitul sezonului este palaria, fie ca este confectionata din materiale moi astfel incat borurile sa cada de-a lungul capului, pana aproape de umeri, fie ca este din rachita aceasta nu trebuie sa iti lipseasca.

Achizitioneaza-ti o pereche de manusi lungi si subtiri, eventual de dantela sau shifon si esti in trend.

Cand vine vorba de pantofi, cu cat mai multi cu atat mai bine.. Foarte la moda sunt pantofii de Tango (cei cu curea in forma de T) si cei decupati cu funde mari din matase. Pantofii din lac de diferite nuante sau cu imprimeu animal print sunt very hot si in sezonul ce urmeaza.

Nu ramane decat sa alegi ce ti se potriveste, pentru ca in definitiv se poarta ce iti sta bine!

Foto: Victoria’s Secret, Meli Melo