Accident grav în zona Cotroceni din Capitală: Doi oameni au murit carbonizați

Apropo.ro / 01.11.2012, 09:46
Accident grav în zona Cotroceni din Capitală: Doi oameni au murit carbonizați
Două persoane au murit carbonizate, miercuri seara, după ce mașina în care se aflau a întrat într-un stâlp de iluminat și a luat foc. Accidentul s-a petrecut în zona Cotroceni din Capitală.

Accidentul s-a produs miercuri seara, cu puțin înainte de miezul nopții, în apropiere de Grădina Botanică.

În autoturismul marca BMW se aflau trei persoane, dintre care un băiat în vârstă de 15 ani care a reușit să iasă din mașină la timp. Pentru că avea răni destul de grave, adolescentul a fost transportat de urgență la Spitalul „Grigore Alexandrescu”.

Celelalte două persoane, șoferul și un alt pasager, au murit carbonizați în autoturism. Din nefericire totul s-a transformat într-un morman de scrum, astfel că polițiștii nu au reușit să găsească actele de identitate ale pasagerilor.

La fața locului au intervenit două autospeciale de pompieri, cu apă și spumă, o mașină de descarcerare și trei de prim ajutor.

Din primele cercetări s-ar părea că mașina marca BMW avea viteză în momentul impactului, iar frâna s-ar fi blocat, șoferul pierzând controlul mașinii.

Motorul autoturismului era supraîncălzit și au fost suficiente cîteva scântei ca mașina să fie cuprinsă de flăcări.

Martorii la accident au încercat să dea o mână de ajutor victimelor: „Mama era inconstienta la geam. Am încercat să dau cu ușa, pe acolo, dar erau lângă stâlp, nu se putea deschide ușa de acolo. Am auzit cum striga dupa ajutor si nu am reusit sa fac nimic„, a spus unul dintre martori.