Accident pe DN 22, în Tulcea, soldat cu șapte morți și opt răniți

Apropo.ro / 10.08.2012, 09:31
Accident pe DN 22, în Tulcea, soldat cu șapte morți și opt răniți
Șapte persoane și-au pierdut viața într-un accident petrecut, joi seară, pe DN 22, în dreptul localității tulcene Cataloi, iar alte opt au fost rănite.

Un grav accident a avut loc azi-noapte în Tulcea, pe DN 22, în dreptul localității Cataloi, unde au fost implicate trei mașini: două marca Audi A 6 și un BMW.

Primele informații arată că două din cele trei mașini ar fi făcut întrecere pe o stradă des folosită de amatorii de viteză, în timp ce a treia mașină se îndrepta spre Tulcea, ocupanții acesteia urmând să ia parte la o nuntă.

În urma accidentului, una dintre mașini s-a rupt în două, o parte luând foc.

La Spitalul Județean Tulcea au fost aduse nouă persoane rănite, din care patru în comă, între acestea fiind un copil de cinci ani și o femeie cu fractură cervicală C 6 și C7. Aceștia doi din urmă, împreună cu alți doi bărbați ale căror nume nu le știm deocamdată, cu vârste de aproximativ 20-30 de ani, în comă, intubați, din care unul în stare mai gravă, vor fi duși cu elicopterele la spitale din București, respectiv la Bagdasar Arseni și la Spitalul Municipal„, a declarat directorul medical al Spitalului Județean Tulcea, dr. Zaharcu Neviser.

Potrivit aceleiași surse, în accident a mai fost rănit un copil în vârstă de zece ani, care are traumatism cerebral grav și este tot în comă.

Patru persoane rănite în accidentul de la Tulcea au fost aduse cu două elicoptere la spitale din Capitală.

Citește mai multe detalii despre accidentul din Tulcea, pe Mediafax.ro