Accidentarea Soranei, pusă la îndoială de colegi

De: Cristiana Trifu / 22.11.2018, 13:41
Accidentarea Soranei, pusă la îndoială de colegi
”Eu nu îmi bat capul cu cine crede că mă doare sau nu”

Accidentată la ultimul Duel la care a fost trimisă de echipa sa, Sorana are noi probleme în ”Utimul Trib”, astăzi, de la ora 20.00, la Antena 1.

Accidentarea Soranei de la ultimul Duel este pusă la îndoială chiar de către colegii săi, după ce aceasta a încercat să îi convingă că nu poate să intre încă în teren la jocul de Salvare. ”E o competiţie dură, în care trebuie să fii apt, dacă tu nu ai vorbit de problema asta înainte, ci doar după ce ai aflat ce presupune proba, nu înţeleg”, a spus Ionuţ Iftimoaie, supărat pe ezitarea colegei sale.

Pusă la zid, Sorana a încercat să se justifice, susţinând că durerea la umăr îi poate reactiva probleme medicale mai vechi şi nu vrea să îşi asume acest risc. ”N-am spus nimic înainte de joc pentru că voiam să discut şi cu medicul. Aş putea să risc şi să joc, dar să risc o accidentare. Eu nu îmi bat capul cu cine crede că mă doare sau nu, eu ştiu clar ce mi s-a întâmplat, ce ştiu şi ce simt, cine nu mă crede, d-aia nu mai pot eu!”, a spus Sorana.
Dacă Sorana va juca în această seară şi ce echipă va trimite un om la Duel, împotriva Cameleonului Silviu Gendră, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”.