Accidentul provocat de Serban Huidu: A murit si a treia victima

Apropo.ro / 17.10.2011, 09:20
Accidentul provocat de Serban Huidu: A murit si a treia victima
A decedat si cea de-a treia persoana ce se afla in masina lovita de Serban Huidu. Medicii au incercat sa ii salveze viata, insa barbatul a murit in aceasta dimineata.

Potrivit unor surse medicale, barbatul a murit in jurul orei 7.00, in urma complicatiilor survenite.

Barbatul, Ion Garbis, de 57 de ani, din municipiul Brasov, se afla in autoturismul Dacia Logan izbit de masina lui Huidu, pe contrasens. in urma accidentului, el a fost grav ranit, fiind in coma indusa, la sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean Brasov, dupa ce a suferit traumatisme toracice si craniene, avand si o hemoragie interna. El a fost supus mai multor interventii chirurgicale.

Luni dimineata, realizatorul TV Serban Huidu se afla in continuare internat la Spitalul Judetean Brasov. Huidu a suferit un traumatism cranian minor, fara a avea pierderi de memorie, declara, duminica, managerul SMURD Brasov, Cristina Vecerdi, care preciza ca realizatorul TV nu urma nicio medicatie.

Citeste si: SERBAN HUIDU SI CELE DOUA FETE ALE MORTII

Potrivit medicilor, lui Huidu i-a fost facuta o tomografie si s-a stabilit ca este in afara oricarui pericol, insa s-a luat decizia ca acesta sa ramana internat peste noapte date fiind „antecedentele sale neurologice”.

Dupa externare, Serban Huidu va fi dus la Politia Judeteana Brasov, unde va fi audiat in legatura cu producerea accidentului.

Citeste mai multe detalii despre Serban Huidu, accident pe DN1 cu trei morti, pe Mediafax