Accor crede în turism

Apropo.ro / 12.11.2001, 00:39
Accor crede în turism
COMPANII  Compania zilei FINANCIAR  Valute si banci Redresarea industriei turismului va surprinde prin amploarea sa, chiar daca va avea loc peste un an sau chiar mai mult, a apreciat, la sfârșitul saptamânii, Jean-Marc Espalioux,

COMPANII &nbspCompania zilei

FINANCIAR &nbspValute si banci


Redresarea industriei turismului va surprinde prin amploarea sa, chiar daca va avea loc peste un an sau chiar mai mult, a apreciat, la sfârșitul saptamânii, Jean-Marc Espalioux, președintele Accor, cel mai mare grup hotelier european și operator al hotelurilor Sofitel.

„Opinia mea personala este ca atunci când va avea loc, aceasta redresare va fi peste așteptari, ca urmare a nivelului redus al ratelor dobânzilor, a intensificarii cheltuielilor publice, precum și a diminuarii impozitelor”, a declarat Espalioux.

Președintele Accor a adaugat ca este dificil de estimat daca acest fenomen se va petrece în cea de-a doua jumatate a anului 2002, în 2003 sau chiar mai târziu.

Accor, care mai opereaza și lanțurile hoteliere Formula 1, Ibis, Red Roof și M6, a înregistrat în primele noua luni ale acestui an o creștere de 6,6% a vânzarilor. Mediafax

www.zf.ro