Aceasta e singura femeie pe care Sorin Oprescu a prezentat-o drept iubita sa!

De: Nicoleta Nicolae / 11.09.2015, 10:01

Aceasta e singura femeie pe care Sorin Oprescu a prezentat-o drept iubita sa!
Chiar dacă în ultimii ani Sorin Oprescu nu a apărut la braţul vreunei femei asta nu înseamnă că în viaţa lui nu a fost una. De vreo cinci ani, Oprescu se iubeşte cu o doctoriţă de la Spitalul Municipal, acolo unde ani la rând el a fost director. Şi-a ţinut însă departe de ochii lumii relaţia.

De altfel, de cand a devenit primar al Capitalei, din 2008, Oprescu a fost extrem de discret in ceea ce priveste viata sa personala. Pana in 2009, primarul a avut o relatie cu Catalina David, o tanara notarita, cu care s-a afisat la cateva evenimente mondene, după cum consemnează wowbiz.ro. Mult mai deschis cu viata sa personala, intr-un reportaj realizat acasa la Sorin Oprescu de agentia Mediafax, in 2000, atunci cand doctorul era candidat la Primaria Capitalei impotriva lui Traian Basescu, acesta a prezentat-o pe iubita sa, Catalina. Mai mult, a acceptat chiar sa faca si cateva poze cu ea, in ipostaze domestice.

Cei doi au avut o relatie de vreo 10 ani, dupa cum sustin apropiatii lui Oprescu, in care insa s-au certat si apoi s-au impacat de cateva ori. Prin 2009 s-au despartit definitiv. Se pare ca  problema cea mai mare a fost aceea ca primarul nu a dorit sa oficializeze relatia cu Catalina.