Aceeaşi fotografie cu Toto Cutugno, publicată zilnic pe o pagină de Facebook!

De: Nicoleta Nicolae / 09.02.2015, 10:29
Aceeaşi fotografie cu Toto Cutugno, publicată zilnic pe o pagină de Facebook!
O pagină de Facebook publică, din 21 august 2014, în fiecare zi, aceeaşi fotografie a cântăreţului italian Toto Cutugno, aproximativ 50.000 de oameni fiind fanii acestui ciudat cont de pe reţeaua de socializare, intitulat "La stessa foto di Toto Cutugno ogni giorno".

Pagina de Facebook „La stessa foto di Toto Cutugno ogni giorno” („Aceeaşi fotografie a lui Toto Cutugno în fiecare zi” – n.r.), disponibilă la adresa https://www.facebook.com/totocutugno666 , nu este singura de acest fel de pe internet. Vezi aici cum arată acum Toto Cutugno!

Actorul Dave Coulier este subiectul unei pagini de Facebook, a unui cont de Twitter şi a unui blog din reţeaua Tumblr, care publică doar o singură fotografie a vedetei. Dar, în cazul lui Toto Cutugno, internauţii par să aprecieze foarte mult pagina „La stessa foto di Toto Cutugno ogni giorno”.

Aproximativ 50.000 de persoane urmăresc postările zilnice de pe această pagină şi, în fiecare zi, aceeaşi fotografie din tinereţe a lui Cutugno, cu o figură serioasă, părul negru şi sprâncenele bogate, primeşte circa 1.500 de aprecieri (like-uri) şi o serie de comentarii bizare. Toto Cutugno va cânta pe 27 februarie 2015 în Capitală, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti!

Mai multe detalii despre această postarea zilnică, pe Mediafax.ro