Aceste ținute ma reprezinta

Apropo.ro / 13.07.2004, 14:33
Aceste ținute ma reprezinta
Cea mai noua revelație a muzicii romanești, Corina, iubește moda actuala, pentru ca este "ofertanta și toleranta" și pentru ca îi da posibilitatea sa se simta deosebita. "Ma pot îmbraca cum vreau: pantaloni de trening, sandale cu toc, sacou, o pieptanatura


Cea mai noua revelație a muzicii romanești, Corina, iubește moda actuala, pentru ca este „ofertanta și toleranta” și pentru ca îi da posibilitatea sa se simta deosebita. „Ma pot îmbraca cum vreau: pantaloni de trening, sandale cu toc, sacou, o pieptanatura retro… și pot merge liniștita la club” – își exprima Corina preferințele.

Data nașterii: 26.01.1980

Debut: în luna mai, cu piesa Noi doi, interpretata alaturi de Marius Moga și Pacha Man. Piesa Noi doi, compusa de Marius Moga împreuna cu Smiley, a avut una dintre cele mai impresionante ascensiuni în RT100 (Romanian Top 100 Singles Airplay), situandu-se în saptamana 4 – 10 iulie pe locul 3, dupa doar 7 saptamani de top.

În prezent: a lansat pe piața un super album – Noi doi – și se pregatește intens pentru concerte, în care va canta live, spre a oferi publicului spectacole de calitate. În acest sens ea îl are ca profesor de coregrafie pe CRBL de la Simplu și ia lecții de canto, de peste doi ani, cu Crina Mardare.

Planuri de viitor: surprize placute pentru fani

Preferințe culinare: mancarea italiana, dar și chinezeasca, precum și cea gatita de mama

Vacanța: și-o va petrece în Tunisia

Cadoul ideal: un obiect cu valoare sentimentala

Îi place: sa asculte muzica și sa se plimbe cu rolele

O alta meserie: și-ar dori sa fie notar public (a terminat facultatea de Management și este studenta în anul lll la Drept)

Stilul predominanat al ținutelor mele este sport

Corina prefera ținutele sport, dar nu simple, ci combinate cu alte stiluri (elegant, clasic, hippie). Stilista ei a sfatuit-o sa poarte și hainuțe gen „baby-doll”, un stil care, zice ea, i se potrivește foarte bine (deocamdata). La fiecare început de sezon obișnuiește sa dea o fuga în Franța sau Italia pentru a-și achiziționa haine. Își completeaza garderoba și cu articole executate la comanda. În șifonier a înghesuit haine din cele mai diverse stiluri, „de la costumul clasic, la jeans cu talie foarte joasa sau cu turul lasat”. Și încalțamintea ei este la fel de variata: de la sandale negre cu toc înalt pana la bascheți colorați.