Achiziţie de vedetă! Un cântăreţ român se deplasează la concerte cu propriul avion

Apropo.ro / 11.11.2014, 10:05
Achiziţie de vedetă! Un cântăreţ român se deplasează la concerte cu propriul avion
Artistul nu doar că se zboară cu propriul avion, ci chiar îl pilotează! Absolvent al Şcolii de Pilotaj, Mihai Mărgineanu şi-a achiziţionat de curând un aparat de zbor, model Cessna.

Potrivit libertatea.ro, cântăreţul în vârstă de 45 de ani a aterizat pe majoritatea aerodromurilor ţării, şi-a plimbat copiii pe deasupra oraşului, iar vara, pe litoral, ajunge numai cu avionul, până de curând închiriat.

Foto: Facebook

De curând, Mărgineanu a decis să-şi investească banii într-un avion de mici dimensiuni. Noul “Air Mărgineanu”, aşa cum i-au poreclit prietenii aparatul de zbor, are o capacitate de patru persoane, fapt pentru care trupeţii din bandul Mărgineanu călătoresc cu el prin rotaţie, restul, cu microbuzul de turneu. Iar locul de parcare este foarte aproape de reşedinţa sa, pe Aeroportul Băneasa.

Foto: Facebook

Preţul uni avion de tipul celui cumpărat de Mihai Mărgineanu porneşte, pe piaţa de second hand, de la 27.000 de euro. Se pare că, pe viitor, artistul, inginer de profesie, nu exclude perspectiva de a deveni pilot de avion, civil, de linie.

Mihai Mărgineanu nu este singura vedetă pasionată de zbor şi cu brevetul la purtător. Silviu Prigoană, Lucian Mândruţă şi Mihai Sturzu, fost component al trupei HiQ, sunt şi ei piloţi brevetaţi.