Acoperișul unui teatru din centrul Londrei s-a prăbușit în timpul spectacolului

De: Marian Andrei / 20.12.2013, 09:54
Acoperișul unui teatru din centrul Londrei s-a prăbușit în timpul spectacolului
Acoperișul teatrului Apollo, situat în centrul Londrei, s-a prăbușit joi seara în timpul unui spectacol, incidentul soldându-se cu peste 80 de răniți.

Prăbușirea acoperișului teatrului Apollo, construit în 1901, în cartierul Soho, s-a soldat joi seara cu cel puțin 80 de răniți, șapte dintre care se află în stare gravă, potrivit unui bilanț provizoriu.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Majoritatea celor răniți primesc îngrijiri la fața locului, a precizat un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță.

Scotland Yard a anunțat pe contul său de Twitter că un autobuz imperial a fost utilizat pentru a-i transporta pe primii răniți la spital.

Cei mai mulți dintre ei sunt șocați și bandajați la cap. Poliția a instalat un cordon de securitate în acest cartier, unde se află mai multe teatre și restaurante.

La o oră după accident, pompierii au anunțat că reușit să scoată toate persoanele, prinse sub dărâmături.

Pompieri au anunțat că asupra spectatorilor s-a prăbușit un balcon, însă mai mulți martori, citați de BBC au relatat în rețele de socializare că au văzut părți ale acoperișului, căzute peste spectatori.

Teatrul, care numără 775 de locuri pe patru nivele, era plin în momentul producerii accidentului, când spectacolul „The Curious Incident Of The Dog in the Night-time” era în plină desfășurare, au relatat mai mulți martori pentru posturi de televiziune locale.