Acrobaţie, fado, musical, contorsionism, street dance, pe scena de la “Next Star”

Apropo.ro / 22.06.2018, 11:44
Acrobaţie, fado, musical, contorsionism, street dance, pe scena de la “Next Star”
Copii cu talente nebănuite urcă sâmbătă, 23 iunie, de la ora 20.00, pe scena de la “Next Star”, show-ul prezentat de Dan Negru, la Antena 1. Numere de acrobaţie, musical, fado, umor, muzică populară, street dance, contorsionism, dans modern şi sport urban susţinute de copii din Bucureşti şi din toată ţara vor fi jurizate sâmbăta aceasta de Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa, în cea de-a doua ediţie a noului sezon.

O ediţie spectaculoasă, în care se va acorda primul Golden Star al sezonului. Concurentul care-l primeşte se va califica automat în marea finală a celui de-al nouălea sezon. Care jurat va acorda primul dintre cele trei Golden Star-uri, dar şi cine este fericitul concurent care-l primeşte, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă seara, de la ora 20.00.

Sâmbătă, pe scena de la „Next Star”, va urca Andreea (12 ani), din Bucureşti, o fetiţă care cântă fado, un gen muzical foarte popular în Portugalia. Iar interpretarea ei îi va sensibiliza până la lacrimi pe juraţi. Emoţionanta poveste a Andreei, telespectatorii Antenei 1 o vor afla mâine seară.
În aceeaşi seară, juraţii vor face cunoştinţă cu “Absurzi”, din Craiova, o trupă formată din şapte copii cu deficienţe de auz care vor face o demonstraţie de street-dance, dar şi cu Bianca (8 ani), din Bucureşti, care va executa un dificil număr de contorsionism. Toţi aceşti copii, dar şi ceilalţi concurenţi îl vor avea alături, în culise, pe Şerban Copoţ. El îi va încuraja înainte să apară în faţa celor trei juraţi şi îi va susţine din backstage unde, împreună cu părinţii lor, îi va aştepta să coboare de pe scenă.

Cine sunt ceilalţi copii care vor urca pe scena show-ului, dar şi cine va câştiga cea de-a doua ediţie a sezonului, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 23 iunie, de la ora 20.00, numai la “Next Star”, show-ul prezentat de Dan Negru.