Actionarii lui Dinamo il vor pe Zicu mai des in echipa (Prosport)

Apropo.ro / 13.03.2009, 08:56
Actionarii lui Dinamo il vor pe Zicu mai des in echipa (Prosport)
Remiza de la Medias i-a alarmat serios pe conducatorii lui Dinamo! Cauza nu a fost neaparat rezultatul, ci prestatia in sine a echipei, scrie Prosport.

Remiza de la Medias i-a alarmat serios pe conducatorii lui Dinamo! Cauza nu a fost neaparat rezultatul, ci prestatia in sine a echipei.

Desi incurcati de un teren imbibat cu apa, total diferit de cele intalnite in cantonamentul din Antalya, ros-albii au jucat cu Gaz Metan sub nivelul asteptarilor. Actionarii nu au digerat usor acest lucru, mai ales dupa sumele imense investite in transferuri si in salariile fotbalistilor. Sefii, impreuna cu Mircea Rednic, au gasit raza de speranta: Ianis Zicu. Partida de la Medias a fost ultima etapa "de odihna” pentru machidonul "cainilor”. In conditiile unui gazon "normal”, jucatorul de 25 de ani ar fi intrat si acolo.

Pentru meciul de duminica, impotriva Otopeniului, este de asteptat ca Zicu sa evolueze cel putin 45 de minute. Aceasta dupa ce si actionarii i-au transmis lui Rednic ca ei isi pun toate sperantele in fotbalistul rascumparat de la Inter Milano si ca nu ar strica daca machidonul ar prinde mai multe minute. "Nu iti facem noi echipa, joci cu cine vrei!”, au tinut insa sefii sa-l asigure pe tehnicianul de 46 de ani. Ianis s-a antrenat normal in aceasta saptamana si, cel mai probabil, contra Otopeniului va intra dupa pauza, asta in functie si de evolutia scorului.

Mai multe detalii despre posibila titularizare a lui Zicu in meciul cu Otopeni, pe Prosport.ro

Sursa foto: Prosport