Actor arestat pentru că… și-a jucat rolul prea convingător

De: Marian Andrei / 24.04.2012, 12:00
Actor arestat pentru că... și-a jucat rolul prea convingător
Poliția germană a arestat un actor care a jucat rolul unui hoț de bijuterii, într-o reconstituire televizată a unui jaf.

Aaron Defiant, un actor în vârstă de 29 de ani, a avut parte de o surpriză neplăcută, săptămâna trecută. Defiant a fost arestat la Stutgart, în urma unei sesizări anonime, ca fiind un hoț de bijuterii.

Actorul jucase într-o producție ZDF – „Dosare nerezolvate”, un serial de televiziune în care polițiștii cer ajutor publicului în soluționarea cazurilor rămase cu autori necunoscuți – rolul unui hoț care a prădat un magazin de bijuterii din landul Rhineland-Palatinate.

La cinci săptămâni de la difuzarea respectivului episod, un trecător l-a recunoscut pe Defiant în centrul orașului Stutgart și a alertat poliția care, prompt, l-a arestat.

Bineînțeles că la sectia de Poliție adevărul a ieșit la iveală, dar, așa cum a declarat prezentatorul producției, „este pentru prima dată când se produce o asemenea încurcătură„, care a avut și o „explicatie” pentru arestarea actorului: „Seamănă foarte bine cu un veritabil infractor„.