Actorii de filme pentru adulţi, deranjaţi de echipamentul pe care trebuie să îl folosească uneori

De: Alex Manole / 23.04.2021, 08:57

Deşi am putea crede că fac acest lucru doar pentru bani, un sondaj recent a arătat că majoritatea actorilor din filmele pentru adulţi îşi iubesc meseria şi ajung la orgasm în timpul scenelor de sex. Se pare, însă, că tehnologia începe să îngreuneze meseria de actor porno.

Pentru scenele filmate pentru dispozitivele pentru realitate virtuală, precum Oculus Rift sau HTC Vive, pe platoul de filmare este instalat echipament suplimentar, iar pentru unele cadre actorii (în special bărbaţii) trebuie să poarte multe camere pe piept.

Citește și: Un bărbat a explicat de ce se „retrage” de pe un site pentru adulți

Potrivit unei sesiuni AMA (ask-me-anything) ţinută pe Reddit de o echipă a site-ului PornHub, toate aceste echipamente pot strica dispoziţia şi pofta de sex a actorilor.

„Deseori scenele trebuie filmate de mai multe ori”, a declarat un reprezentant al PornHub, un lucru nu prea simplu când vine vorba de scene de sex, deoarece actorii au nevoie de timp pentru a se „reface”.

PornHub are o categorie Virtual Reality, cu scene filmate la 180 şi 360 de grade, cu suport pentru Google Cardboard, Samsung Gear VR şi Oculus Rift.

Sursa: Go4it