Actorii Diane Lane și Josh Brolin divorțează

De: Gabriela Voicu / 22.02.2013, 10:00
Actorii Diane Lane și Josh Brolin divorțează
Actorii americani Diane Lane și Josh Brolin s-au despărțit după un mariaj de opt ani.

Actorii americani Diane Lane și Josh Brolin s-au despărțit după un mariaj de opt ani, au confirmat purtătorii lor de cuvânt pentru revista People.

„S-au despărțit de câteva luni. A fost o decizie grea pentu amândoi , dar relația se deteriorase”, a dezvăluit o sursă din anturajul cuplului.

Diane Lane (48 de ani) și Josh Brolin (45 de ani) s-au căsătorit în 2004, în cadrul unei ceremonii organizate la reședința din California a actorului. Ei s-au cunoscut prin intermediul mamei vitrege a lui Brolin, cântăreața Barbara Streisand, la o petrecere din 2002.

Diane Lane și Josh Brolin (Hepta)

Josh Brolin a fost de curând arestat pentru consum de substanțe interzise chiar înainte de Revelion, însă a fost eliberat fără a primi amendă. În ziua următoare el a fost văzut fără verighetă în timp ce lua masa alături de un prieten în California.

Câteva zile mai târziu, Diane Lane a mers la Palm Springs Film Festival fără soțul ei, unde i-a înmânat un premiu actorului Richard Gere, fostul sau partener din filmul „Unfaithful”.

Josh Brolin a mai fost căsătorit cu Alice Adair, cu care are doi copii, iar Diane Lane a fost măritată cu Christopher Lambert și au un copil.