Actorii din „Avengers” îşi încurajează fanii să voteze cu Joe Biden

De: Andra Voiculescu / 21.10.2020, 14:32
Actorii din „Avengers” îşi încurajează fanii să voteze cu Joe Biden

Vedetele francizei „Avengers” – Mark Ruffalo, Zoe Saldana, Scarlett Johansson, Paul Rudd, Chris Evans, Don Cheadle şi Robert Downey, Jr. – s-au adunat marţi, 20 octombrie, pentru o strângere de fonduri virtuală pentru campania lui Joe Biden, eveniment găzduit de regizorii Avengers, Joe şi Anthony Russo. Biden însuşi le-a amintit alegătorilor că Avengers se adună pentru acel eveniment în seara de marţi.

Pe Twitter, Biden a împărtăşit informaţii despre eveniment, inclusiv un grafic în care declară „Adunarea alegătorilor!” şi oferă detalii despre eveniment, inclusiv că senatorului Kamala Harris i se vor alătura fraţii Russo, Don Cheadle, Chris Evans, Scarlett Johansson, Paul Rudd, Zoe Saldana şi Mark Ruffalo pentru un Q&A şi un joc trivia în sprijinul campaniei sale.

 

 

Kamala Harris, candidată la funcţia de vicepreşedinte, a făcut cunoştinţă cu „The Avengers” şi a adus un omagiu lui Chadwick Boseman, vedeta „Black Panther” care a murit în august, pe care a numit-o un prieten drag.

Harris a făcut, de asemenea, o analogie între temele filmelor „Avengers” şi campania de înfrângere a preşedintelui Trump.

„Ştim cu toţii chestiuni legate de onoare şi decenţă”, a spus Harris. „Şi contează dacă salvaţi universul de Thanos sau luptaţi pentru sufletul naţiunii noastre … Dacă Răzbunătorii se pot aduna de peste galaxie, atunci poporul american se poate aduna de oriunde ne-am afla, indiferent cu am votat la ultimele alegeri şi în orice limbă vorbea bunica noastră, ne adunăm pentru a ne aduce ţara pe drumul cel bun. ”

Soţul lui Harris, avocatul Doug Emhoff, a făcut atacul cel mai ascuţit al serii, numindu-l pe Trump „un ticălos potrivit pentru Universul Cinematic Marvel, care doar postează mai mult pe Twitter”.

Evenimentul „ Avengers” este probabil cea mai mare strângere de fonduri de pe Zoom de până acum şi au fost multe, deoarece democraţii s-au bazat pe puterea Hollywoodului pentru a atrage donatori şi a obţine voturi.