Actorii din filmul #SELFIE69, la East European Comic Con 2016. Dezvăluri în exclusivitate!

De: Nicoleta Nicolae / 17.05.2016, 12:45
Actorii din filmul #SELFIE69, la East European Comic Con 2016. Dezvăluri în exclusivitate!
Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Alex Călin, Levent Sali, Alex Bogdan, Alina Chivulescu, Răzvan Vasilescu dar şi alţi actori surpriză din film împreună cu echipă HaHaHa Production, cei care şi-au pus amprenta pe muzică din film, îşi vor face simţită prezenţa la East European Comic Con 2016, la Romexpo şi vin cu dezvăluiri în exclusivitate despre filmul #Selfie69, care ne ţine din ce în ce mai mult în suspans anunţând comedia anului în cinematografe în toamna acestui an.

Alături de celebrităti din filme şi seriale internaţionale, #SELFIE69, comedia imprevizibilă care va uni toate generatatiile, pregăteste o surpriză în cadrul evenimentului.  După „#Selfie”, filmul românesc cu cel mai mare succes la Box Office în 2014 (peste 100.000 spectatori), în curând, regizoarea Cristina Iacob aduce sequelul #Selfie69, un film nebun cu cauza, despre iubire, în care totul este permis, prietenie care devine din ce în ce mai puternică, despre ideea de căsătorie care se transformă într-o bombă cu ceas. 

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Măria Spirache şi Tudor Potra, iar filmările au avut loc în primăvară anului trecut, au durat 33 de zile şi s-au desfăsurat în peste 43 de locuri din Bucureşti şi împrejurimi.  Actorii vor fi pregătiti să răspundă întrebărilor publicului, care doreşte să ştie din ce în ce mai mult care este legătură dintre 69 şi scenariul filmului. Nu putem decât să presupunem şi să ne asteptăm să fie şi mai indrăznet, cu mai mult umor de situaţie şi mai ales cu poveşti şi lecţii de iubire, viată şi prietenie, pe care care le vom primi de la celebritătile din film. 

 „Am fost mai mult decât încântaţi şi inspiraţi să compunem muzica pentru această demenţială comedie, #Selfie69 şi o zic fără îndoială, pentru că am reuşit să vedem filmul şi este mult mai bun decât primul. Este o combinaţie frumoasă de iubire, prietenie, extaz, suspans şi clar te inspiră să adaugi muzică pe stările astea. Mă bucur mult că noi, românii, unindu-ne, reuşim să facem lucruri cool. Sunt sigur că publicul de la Comic Con este nerbadator şi pregătit cu ceva întrebări despre această comedie, aşa că Împreună cu alţi colegi de la HaHaHa Production şi cu actorii #Selfie69, ne luăm jucăriile şi ne vedem la Romexpo” declară Şerban Cazan, Producător şi Compozitor Hahaha Production

„Cu cât ne apropiem mai mult de data lansării filmului în cinematografe, cu atât mai mult publicul ne trimite mesaje întrebându-ne ce se va întâmplă în #Selfie69, cine cu cine va rămâne, va fi despre iubire, despre decepţii, despre căsătorie, vom rămâne prieteni în continuare? Ne-am pregătit deja cu răspunsuri şi mici dezvăluiri despre această comedie care va deveni probabil foarte virală în rândul adolescenţilor şi nu numai, pentru că Selfie uneşte generaţiile de data această şi ne propune să fim noi înşine lipsiţi de prejudecăţi. Îmi iau colegii actori şi mergem la Comic Con să ne întâlnim cu multe alte celebrităţi şi să vorbim despre filme, jocuri, seriale şi suntem mândri că avem şi noi altfel de filme româneşti cu care să ne lăudăm” declară Olimpia Melinte

#SELFIE69, o comedie trăznită, este un film produs şi distribuit în cinematografe de ZAZU FILM. East European Comic Con se va desfăşura la Romexpo, în perioadă 27-29 mai 2016 şi este organizat de Pineberry Studio şi Kickoff Events .