Actorii din “Fructul oprit”, întâlnire emoţionantă cu fanii serialului

De: Alexandra Necsoiu / 12.11.2018, 14:55
Actorii din “Fructul oprit”, întâlnire emoţionantă cu fanii serialului
Zi emoţionantă pentru actorii din „Fructul oprit” şi fanii lor! O mulţime de admiratori ai serialului au luat parte, sâmbătă, la întâlnirea cu echipa producţiei, care a avut loc la Circul Metropolitan Bucureşti.

Emoţii, bucurie de nedescris, o amintire de neuitat! Aşa a fost pentru mulţi dintre fanii producţiei “Fructul oprit” ziua de sâmbătă (10 noiembrie), în care au avut prilejul să-şi întâlnească actorii preferaţi din serialul pe care Antena 1 îl difuzează în fiecare zi de miercuri de la ora 20.00.

Aceştia s-au prezentat în număr mare la întâlnirea cu echipa “Fructul oprit”, întâlnire care s-a desfăşurat în prima zi din week-end, la Circul Metropolitan Bucureşti (imediat după încheierea spectacolului Reveria), în cadrul căreia au schimbat impresii despre serial şi nu numai, au făcut poze împreună, şi au primit autografe de la actorii pe care îI îndrăgesc şi îi urmăresc în cadrul producţiei.

Momente copleşitoare pentru cei care şi-au întâlnit idolii faţă în faţă, unii dintre fani venind din alte zone ale ţării special pentru a-i cunoaşte pe actorii din „Fructul oprit”.“Le muţumim foarte mult tuturor celor care au venit! Încercăm să dăm autografe, să facem poze cu toată lumea, să nu sărim pe nimeni”, au spus membrii echipei serialului, impresionaţi de numărul mare de admiratori prezenţi.

Cel de-al doilea sezon “Fructul oprit” poate fi urmărit, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Tags: