Actorii Keke Palmer și Daniel Kaluuya vor juca în noul film semnat de Jordan Peele

De: Loredana Toma / 17.02.2021, 17:39
Actorii Keke Palmer și Daniel Kaluuya vor juca în noul film semnat de Jordan Peele

Actrița și cântăreața Keke Palmer și actorul Daniel Kaluuya vor juca cel mai nou proiect al regizorului și scenaristului Jordan Peele, care, deși nu are încă un titlu oficial, va fi lansat pe 22 iulie 2022.

Peele, premiat cu Oscar pentru scenariul filmului horror „Get Out”, se va ocupa de producție, de regie și tot el va scrie scenariu. Daniel Kaluuya a mai colaborat cu Peele și la pelicula “Get Out”, lansată în 2017.

Keke Palmer, pe micile și marile ecrane

Keke Palmer este cunoscută atât de pe marile, cât și de pe micile ecrane. Printre cele mai recente proiecte ale sale se numără show-urile “Star” și “Scream: The TV Series”, unde a apărut alături de mai multe nume cunoscute, inclusiv rapperul american Tyga. Totodată, Keke a apărut în comedia “Hustlers”, în rolul lui Mercedes, alături de Jennifer Lopez și Cardi B, printre altele. Anul trecut, ea a obținut o nominalizare la premiile Emmy pentru rolul de coprezentator al show-ului  “Strahan, Sara and Keke”, care a fost difuzat, pentru o perioadă, de postul ABC, potrivit The Hollywood Reporter.

CITEȘTE ȘI: „Minari”, „The Crown”, „Ma Rainey’s Black Bottom”, cele mai multe nominalizări la SAG Awards 2021