Actorul Alain Delon își vinde colecția de ceasuri

De: Gabriela Voicu / 06.03.2012, 11:00
Actorul Alain Delon își vinde colecția de ceasuri
Alain Delon își scoate la vânzare colecția de ceasuri, în cadrul unei licitații care va avea loc în Paris.

După ce și-a vândut colecția de vinuri, actorul francez Alain Delon își scoate la vânzare colecția de ceasuri, în cadrul unei licitații care va avea loc în Paris.

Licitația va fi organizată pe 5 aprilie și va conține aproximativ 100 de ceasuri de lux cumpărate sau primite de starul francez de-a lungul timpului.

Colecția sa cuprinde unele dintre cele mai frumoase modele clasice de ceasuri, inclusiv cinci modele Breitling cu o alură sportivă și trei modele Rolex, dintre care un Daytona, estimat între 5.000 și 7.000 de euro.

Alain Delon

Vedeta colecției va fi un model „Royal Oak” Audemars-Piguet, pe care starul francez l-a purtat în filmele „Ca un bumerang/ Comme un boomerang” (1976), „Pe cuvânt de polițist/ Parole de flic” (1985) și „Nu deranjați polițistul care doarme/ Ne réveillez pas un flic qui dort” (1988).

Înainte de a fi scoasă la licitație la Paris, colecția de ceasuri va fi expusă in Hong Kong, în perioada 22 – 24 martie. Casa Cornette de Saint Cyr speră astfel într-o participare numeroasă la licitație a oamenilor de afaceri din China, țară în care actorul francez se bucură de o popularitate uriașă.

Rolex, Cartier, Blancpain, Audemars-Piguet, Vaucheron Constantin și Breitling se numară printre cele 100 de ceasuri de lux, ale actorul francez.