Actorul Alec Baldwin se retrage din viața publică

De: Marian Andrei / 25.02.2014, 14:30
Actorul Alec Baldwin se retrage din viața publică
Actorul Alec Baldwin a anunțat că renunță la viața publică și va părăsi New York-ul, în urma acuzațiilor de homofobie ale unei organizații care apără drepturile homosexualilor.

Anul trecut a a avut pentru actorul de 55 de ani și realizări și nerealizări. La primul capitol poate fi trecută nașterea fiicei sale, Carmen, în timp ce la al doilea se pot contabiliza conflictul său cu Shia LaBeouf pe platourile de filmare, moartea unui bun prieten, James Gandolfini, schimbul acid de replici pe Twitter cu un reporter și, ceea ce se pare că este cu adevărat cauza anunțului său, altercația cu un paparazzo.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

În noiembrie anul trecut, Baldwin i-ar fi adresat paparazzo-ului insulte gay, ceea ce a declanșat o vehementă campanie împotriva sa din partea unei organizații care apără drepturile homosexualilor. Această campanie a condus la rezilierea mai multor contracte ale actorului și chiar la anularea show-ului său TV transmis pe canalul MSNBC.

„Oamenii chiar cred că, atunci când am urlat la acel tip, l-am numit «poponar». (…) Mă înfurii uneori șimai spun tot felul de lucruri la nervi, dar nu am folosit niciodată acest cuvânt”, a spus actorul.

Vedeta a declarat că a obosit de toate acestea și că nu mai intenționează să discute vreodată cu jurnaliștii.