Actorul Bill Murray, gest de excepție pentru cel mai înfocat fan al său

De: Carmen Ulian / 28.10.2014, 14:00
Actorul Bill Murray, gest de excepție pentru cel mai înfocat fan al său
Actorul Bill Murray a împlinit dorința cea mare a celui mai înfocat fan al său. Întâlnirea a avut loc pe platourile de filmare de la ''St. Vincent'', cel mai nou proiect cinematografic al artistuilui.

Starul de film Bill Murray a filmat anul trecut în Brooklyn, New York, când unul dintre cei mai înfocați fani ai său, Thomas Cerone, actor în devenire, diagnosticat cu sindromul Down, a aflat că vedeta sa preferată filmează în cartierul său.

Împreună cu familia sa, Cerone a încercat să ajungă la Bill Murray. După mai multe eforturi, întâlnirea a fost posibilă.

Thomas si Bill

Thomas și Bill

Astfel, Thomas a ajuns pe platourile de filmare unde Bill Murray filma pentru ”St. Vincent”. L-a urmărit cum joacă, au stat la discuții, au făcut și poze împreună, iar la sfârșit Bill i-a oferit oaspetelui său câteva sfaturi de culise din lumea filmului.

Ambele personaje s-au simțit bine împreună, iar cazul lui Thomas chiar l-a impresionat pe marele actor în vârstă de 64 de ani, care a declarat că a avut parte de o zi minunată, alături de un om deosebit.