Actorul Christian Slater a divortat

Apropo.ro / 30.11.2006, 09:34
Actorul Christian Slater a divortat
Actorul american Christian Slater a divortat de producatoarea de televiziune Ryan Haddon dupa un mariaj care a durat sase ani, conform documentelor judiciare publicate la Los Angeles, transmite AFP. Slater, în vârsta de 37 de ani, si Haddon, în vârsta de 35 de ani, au anuntat ca se

Actorul american Christian Slater a divortat de producatoarea de televiziune Ryan Haddon dupa un mariaj care a durat sase ani, conform documentelor judiciare publicate la Los Angeles, transmite AFP.

Slater, în vârsta de 37 de ani, si Haddon, în vârsta de 35 de ani, au anuntat ca se separa în 2004. Fostii soti au împreuna doi copii, un baiat de sapte ani si o fetita de cinci ani.

Cuplul a facut deliciul presei mondene americane dupa ce Slater si Haddon s-au certat în 2003, într-un hotel din Las Vegas, Nevada. Actorul, devenit celebru cu rolul din filmul „Numele trandafirului”, în regia lui Jean-Jacques Annaud (1986), a avut atunci nevoie de mai multe copci în urma unei altercatii cu sotia.

Haddon a fost arestata pentru violenta conjugala, dar Slater a explicat politiei ca este vorba de o „neîntelegere”.

Slater a avut si el de-a face cu politia si justitia în mai multe rânduri si a petrecut 59 de zile în închisoare, în 1997, în urma acuzatiilor de vatamare corporala aduse de prietena lui din acea perioada, pe când actorul se droga cu heroina. În 2005, Slater a fost arestat în urma suspiciunilor de agresiune sexuala.

În afara de „Numele trandafirului”, unde Christian Slater a jucat rolul tânarului calugar aflat în serviciul personajului interpretat de Sean Connery, actorul s-a remarcat cu rolurile din „True Romance” (1993), „Interviu cu un vampir” (1996) si „Mesaje secrete” (2002).

În prezent actorul poate fi vazut în „Bobby”, un lungmetraj despre asasinarea lui Robert Kennedy în 1968 si care amesteca imaginile de arhiva cu fictiunea.

Mediafax