Actorul Gary Sinise a fost implicat într-un accident auto

De: Gabriela Voicu / 05.04.2012, 15:40
Actorul Gary Sinise a fost implicat într-un accident auto
Gary Sinise, actorul din "CSI: NY", a fost implicat într-un accident auto, înainte de a susține un concert cu trupa sa, Lt. Dan Band, in SUA.

Gary Sinise (57 de ani), cunoscut pentru rolurile din seriile „CSI: NY” si „CSY: Crime Scene Investigation”, a anulat un concert cu trupa sa Lt. Dan Band, din cauza unui accident auto.

Staci Wolfe, purtător de cuvânt al lui Gary Sinise, era pasager în mașina avariată, vinerea trecută, însă nu a oferit detalii cu privire la rănile suferite de ea și de actor.

Sinise și trupa sa urmau să cânte weekend-ul trecut în cadrul unui eveniment caritabil din Martinsville, Virginia, SUA, și ulterior în Palm Desert California.

Gary Sinise

Concertul formației Lt. Dan Band din Martinsville va fi reprogramat, iar apariția lor din Palm Desert a fost anulată.

Sinise joacă actualmente în „CSI: NY”. Producția celui de-al patrula sezon a fost încheiată recent, iar derularea acestuia nu va fi afectată de accidentul suferit de Sinise.

Lt. Dan Band este o trupă de cover-uri fondată în 2004 de Kimo Williams și Gary Sinise, în Chicago. Denumirea formației vine de la Lieutenant Dan Taylor, personaj pe care Gary Sinise l-a interpretat în filmul „Forrest Gump”.