Actorul Haaz Sleiman vorbește despre un sărut în primul film cu supereroi gay Marvel

De: Loredana Toma / 31.01.2021, 13:09
Actorul Haaz Sleiman vorbește despre un sărut în primul film cu supereroi gay Marvel

Actorul Haaz Sleiman, unul dintre protagoniștii “Eternals”, primul film romantic cu supereroi gay din universul Marvel, a dezvăluit un aspect îndrăzneț din relația personajului său cu un altul, Phastos (Brian Tyree Henry).

“Eternals” include și un sărut între două personaje de același sex

“Eternals” este scris și regizat de Chloé Zhao și spune povestea unei rase de extratereștri nemuritori care se unesc pentru a proteja umanitatea de cei ce vor să o distrugă. Din distribuție fac parte Angelina Jolie, Salma Hayek, Barry Keoghan, Brian Tyree Henry, Gemma Chan, Kit Harington, Kumail Nanjiani și Richard Madden.

Filmul este unul dintre cele mai așteptate proiecte, luând în calcul experiența regizoarei și distribuția filmului, dar și faptul că este primul lungmetraj cu supereroi gay din istoria universului Marvel. Noutatea este că filmul  implică și un sărut gay, ceea ce poate fi un gest deschizător de drumuri pe viitor, pentru pelicule cu supereroi cu diferite orientări sexuale. S-a speculat de mai multe ori, în presă, că n-ar fi rău să apară și un Spider Man sau Batman care să fie gay.

Haaz Sleiman:”Simt că filmul va avea succes”

Haaz Sleiman, cunoscut din producția “Breaking Fast”, care în film joacă rolul soțului lui Phastos, a declarat, potrivit Screenrant, “că este foarte fericit că a avut șansa să joace în primul film cu supereroi din istoria Marvel în care este portretizat un cuplu gay”. Tot el a mai spus  că i se pare notabil faptul că el și Phastos se sărută, deschis, în film. Actorul a mai declarat că este foarte mândru de realizarea celor de la Marvel și că simte că filmul va avea succes.

CITEȘTE ȘI:

Foto: Profimedia Images