Actorul Hugh Grant a devenit tatal unei fetite

Apropo.ro / 02.11.2011, 11:25
Actorul Hugh Grant a devenit tatal unei fetite
Actorul Hugh Grant a devenit tata pentru prima data in viata, la 51 de ani.

Hugh Grant a devenit tatal unei fetite, luna trecuta. Actorul, in varsta de 51 de ani, a avut o aventura cu actrita chineza Tinglang Hong, din care a rezultat micuta.

„Pot sa confirm faptul ca Hugh Grant a devenit fericitul tata al unei fetite. El si mama acesteia au avut o aventura si, desi acest lucru nu fusese programat, Hugh este foarte fericit. El si mama fetitei au discutat toate aspectele si se afla in relatii prietenesti”, a declarat agentul de presa al actorului britanic, citat de Reuters.

Hugh Grant si Tingland Hong

Hugh Grant si Tingland Hong

Hugh si Hong au avut o relatie din luna ianuarie a anului trecut, dar care s-a terminat cand a aflat ca ea este insarcinata. Actorul nu-si putea permite sa isi pateze imaginea de Don-Juan.

Desi Hugh a avut relatii stabile pana acum, de 13 ani cu Elizabeth Hurley, si 3 ani cu Jemima Khan, nu a facut niciun copil in aceasta perioada.

Actorul, care nu a fost niciodata casatorit, a spus in 2009 ca nu a renuntat la speranta de a deveni parinte intr-o buna zi. In ziua in care copilul sau a venit pe lume, Grant se afla la o petrecere a Partidului Laburist, in Liverpool. El a tinut sa se fotografieze cu cei prezenti la eveniment, pentru a avea acoperirea perfecta.