Actorul Hugh Jackman vinde ciocolată organică

De: Gabriela Voicu / 14.02.2012, 17:48
Actorul Hugh Jackman vinde ciocolată organică
Actorul Hugh Jackman este nerăbdător să se „specializeze" în arta frabricării dulciurilor si și-a extins afacerile în domeniul comerțului cu ciocolată organică.

Actorul australian Hugh Jackman și soția sa, Deborra-Lee Furness, care au lansat în octombrie 2011 o companie de cafea, Laughing Man, în New York, și-au extins afacerile și în domeniul comerțului cu ciocolată organică.

„În principal, este vorba de a crea produse bune, pe care oamenii și le doresc cu adevărat. Este vorba de a putea să creăm locuri de muncă și să sprijinim spiritul antreprenorial. Acestea sunt lucrurile care m-au inspirat și am așteptat până ce a apărut cea mai bună ocazie” , a adăugat Hugh Jackman. Starului australian îi place să mănânce în fiecare zi câteva bucăți de ciocolată neagră.

Hugh Jackman

Hugh Jackman, câștigător al unui premiu Tony pentru rolul din „The Boy From Oz”, a fost distribuit în filme precum „Cod de acces: Swordfish”, franciza „X-Men” și „Van Helsing”, „Australia” (2008). Actorul a mai putut fi văzut în „Prestigiul”, „Fântâna” și în „Bomba zilei/ Scoop”, de Woody Allen, unde i-a dat replica lui Scarlett Johansson.

Anul trecut, australianul Hugh Jackman a inaugurat localul „Laughing Man Coffee & Tea”, în New York, unde sunt vândute cafea, ceai și ciocolată contra unor sume destinate susținerii unor cauze caritabile, oferindu-le fanilor tineri prezenți la deschidere și băuturile răcoritoare preferate.