Actorul James Franco trăiește printre gunoaie

De: Gabriela Voicu / 26.03.2013, 13:00
Actorul James Franco trăiește printre gunoaie
Actorul James Franco și-a terorizat vecinii din cauza haosului pe care îl provoacă în cartierul din Los Angeles în care locuiește.

Actorul James Franco și-a terorizat vecinii din cauza dezordinii în care trăiește. Potrivit unor surse, actorul din „Grozavul și puternicul Oz o lasă gunoiul în jurul proprietăii sale din Los Angeles și face în permanență zgomot, iar de multe ori oprește traficul rutier pentru că diferiți musafiri și echipe de filmare îi vizitează locuința.

Potrivit TMZ, câțiva vecini au depus o plângere împotriva lui James Franco la L.A. Housing Department și nu este prima de acest gen.

James Franco

În urmă cu o lună, un vecin s-a mai plâns că actorul și-ar fi deschis o firmă de producție chiar în locuința sa și că asta distruge liniștea cartierului din Los Angeles. Potrivit plângerii, vechiculele care se deplasează în permanență pe lângă proprietatea actorului nu respectă regulile de parcare, iar oamenii care îl vizitează pe Franco transformă totul în platou de filmare și chiar încalcă proprietățile vecinilor săi, tratându-i pe aceștia ca și cum ar fi „psihopați care trag cu urechea” când încearcă să iasă din locuințele lor.

Deși declară că sunt fani ai filmelor lui James Franco, vecinii actorului nu sunt atât de impresionați de prezența lui încât să renunțe la liniștea din propriile cămine.