Actorul Jason London, desfigurat și arestat în Arizona

De: Gabriela Voicu / 30.01.2013, 16:00
Actorul Jason London, desfigurat și arestat în Arizona
Actorul Jason London s-a bătut cu mai multe persoane într-un bar din Arizona, SUA, și a defecat în mașina poliției după ce a fost arestat.

Actorul american Jason London a fost arestat în Arizona, SUA, și acuzat de agresiune și comportament inadecvat după ce s-a bătut într-un bar. Mai mult, actorul în vârstă de 40 de ani și-a făcut nevoile în mașina poliției în timp ce era transportat spre secție.

Starul din filmul „Dazed and Confused” a scris ulterior pe Twitter că acuzațiile care i-au fost aduse sunt false, precizând că a fost atacat și rănit.

„Nu aș face niciodată ceea ce s-a spus despre mine. Aveți încredere și adevărul va ieși la iveală”, a scris Jason London marți. „Un tip a crezut că îi făceam avansuri iubitei lui și m-a atacat”, a explicat actorul pe Twitter. „Soția mea era în încăperea alăturată și nu știa ce se întâmpla. Urăsc Arizona”, a adăugat London, care este căsătorit cu actrița Sofia Karstens.

Jason și Sofia

Polițiștii au spus că Jason London se afla în barul Martini Ranch din Phoenix, duminică, iar un bărbat s-a plâns că actorul strănutase deasupra lui. După ce acesta i-a cerut lui London să își prezinte scuzele față de el, vedeta l-a pocnit. El a continuat să fie agresiv și cu bodyguarzii care l-au dat afară din bar, un bărbat în vârstă de 26 de ani fiind înregistrat drept victima acestuia.

Jason London consumase alcool și a fost arestat, dar pentru că era rănit după bătaia din bar el a primit și ajutor din partea medicilor, pe care, însă, a început să îi înjure. Ulterior, el a defecat în mașina poliției, după ce s-a plâns din cauza mirosului insuportabil din vehicul.