Actorul Jason Momoa din „Urzeala Tronurilor” vine în România

De: Gabriela Voicu / 02.10.2013, 12:00
Actorul Jason Momoa din
Actorul american Jason Momoa va fi invitat de onoare la cea de-a doua ediție a East European Comic Con, care se va desfășura în perioada 9 - 11 mai 2014, la complexul Romexpo din București.

Actorul Jason Momoa va fi invitat de onoare la cea de-a doua ediție a East European Comic Con, care se va desfășura în perioada 9 – 11 mai 2014, la complexul Romexpo din București.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

East European Comic Con (EECC) 2014 se anunță a fi de cel puțin trei ori mai mare decât prima ediție a convenției, din punctul de vedere a numărului de invitați, al activităților din cadrul evenimentului, dar și al spațiului.

Actorul Jason Momoa este primul invitat de onoare anunțat al evenimentului. Actorul este cunoscut pentru rolurile Khal Drogo din serialul de televiziune „Urzeala Tronurilor / Game of Thrones”, Ronon Dex din serialul „Stargate: Atlantis” și Conan din filmul „Conan 3D / Conan the Barbarian”.

East European Comic Con 2014 se va desfășura pe parcursul a trei zile în care vizitatorii vor putea participa la numeroase activități, între care sesiuni de întrebări și răspunsuri cu actorii invitați și sesiuni de autografe și fotografii cu aceștia. Pe lângă acestea, vor fi organizate diverse concursuri și competiția de costume la care vor participa pasionații de cosplay din lumea filmelor, jocurilor și animației.

Spre deosebire de primul eveniment EECC, în mai 2014 spațiile dedicate zonelor de jocuri video și jocurilor de societate (boardgames) vor fi mult mai mari.

Convenția EECC se adresează pasionaților de filme și seriale de televiziune, benzi desenate, animație și animație japoneză (anime), jocuri video, jocuri de societate, literatură fantasy și science fiction, tehnologie IT.