Actorul Jean Reno s-a casatorit

Apropo.ro / 31.07.2006, 16:11
Actorul Jean Reno s-a casatorit
Actorul Jean Reno, cunoscut din filme ca "Leon" și "Codul lui Da Vinci", s-a casatorit, sâmbata, cu modelul și actrița Zofia Borucka, într-o mica localitate din sudul Franței, transmite Reuters. Ceremonia, la care au participat ministrul de Interne Nicolas Sarkozy și

Actorul Jean Reno, cunoscut din filme ca „Leon” și „Codul lui Da Vinci”, s-a casatorit, sâmbata, cu modelul și actrița Zofia Borucka, într-o mica localitate din sudul Franței, transmite Reuters.

Ceremonia, la care au participat ministrul de Interne Nicolas Sarkozy și cântarețul Johnny Hallyday, a avut loc la primaria din Les Baux de Provence, lânga Avignon, cu doar o zi înainte ca Reno sa împlineasca 58 de ani.

Primarul din Les Baux, Gerard Jouve, un prieten al actorului, a oficiat casatoria.

Pe numele real Don Juan Moreno y Jederique Jimenez, Jean Reno s-a nascut în Maroc, din parinți spanioli. A ajuns în Franța pe când era adolescent, a studiat actoria la Paris și a lucrat în teatru și televiziune înainte sa obțina primul rol de film, în 1979. Majoritatea rolurilor sale de succes au fost în filme regizate de Luc Besson.

(Redactor: Ioana Chira; [email protected])

Mediafax