Actorul Jonathan Rhys-Meyers, condamnat la închisoare

De: Nicoleta Nicolae / 17.11.2011, 12:48
Actorul Jonathan Rhys-Meyers, condamnat la închisoare
Jonathan Rhys-Meyers a fost condamnat, în Franţa, la o lună de închisoare cu suspendare şi la plata unei amenzi de 1.000 de euro, pentru că a \njurat câţiva poliţişti francezi, în timp ce se afla în stare de ebrietate.

Actorul în vârstă de 34 de ani, cunoscut pentru rolul din serialul „Dinastia Tudorilor” şi pentru cel din filmul „Din Paris, cu dragoste„, nu a fost prezent în sala tribunalului din Bobigny, aflat în apropiere de Paris.
În iunie 2009, aflat în stare avansată de ebrietate în barul aeroportului, actorul a lovit cu pumnii un barman. Apoi a insultat trei poliţişti, care au intervenit pentru a aplana conflictul, şi i-a ameninţat cu moartea. „Voi plăti 1 milion de dolari pentru a-ţi face viaţa un iad, te voi ucide, pe tine şi pe toată familia ta!”, a strigat atunci starul irlandez.

Reţinut de poliţia franceză, Jonathan Rhys-Meyers le-a cerut iertare celor trei poliţişti şi a vorbit despre dependenţa lui de alcool, adăugând faptul că a început o cură pentru a se trata.
În 2010, o angajată a companiei United Airlines a declarat că Meyers a agresat-o fizic şi verbal pe aeroportul JFK din New York. Incidentul a avut loc după ce actorul irlandez a fost oprit să urce într-un avion, deoarece era în stare avansată de ebrietate. În urma acelui incident, compania United Airlines i-a interzis vedetei să mai urce vreodată la bordul avioanelor sale.