Actorul Macaulay Culkin are un look de nerecunoscut!

Apropo.ro / 10.02.2012, 14:30
Macaulay Culkin, actorul principal din seria de succes "Singur Acasă", a fost fotografiat de paparazzi, zilele trecute. Imaginile înfătișează un actor slab, palid și cu mult îmbătrânit.

Actorul Macaulay Culkin, cel care a bucurat o lume întreagă cu nebuniile sale din „Singur Acasă”, este de nerecunoscut datorită unui look neîngrijit pe care îl afișează, dar și observând că pare puțin cam slab.

Macaulay Culkin

Macaulay Culkin (foto: etonline.com)

În ciuda tuturor speculațiilor celor din jur, pe seama stării sale de sănătate, purtătorul de cuvânt al actorului declară ca Macaulay Culkin este perfect sănătos și nimeni nu are de ce să se îngrijoreze.

Macaulay Culkin si Mila Kunis

Macaulay Culkin și Mila Kunis

Poate că viața de noapte si iubirile existente în inima lui îl suprasolicită.

Macaulay Culkin, 31 de ani, a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de actrița Mila Kunis, timp de opt ani de zile. Culkin a fost căsătorit pentru scurt timp cu actrița Rachel Miner, înainte de a începe relația cu Mila, în 2002. Dupa Mila, a urmat relația cu actrița de filme pentru adulți Irene Lopez.

Macaulay Culkin si Irene Lopez

Macaulay și Irene Lopez

Rolurile care au urmat producției „Singur Acasă” nu au reușit să îl ducă pe cele mai înalte culmi ale succesului, ba dimpotrivă. La eșecul cinematografic al său și-au adus aportul și neînțtelegerile cu părinții săi.

Se zvonește că Macaulay Culkin va juca în producția britanică „Service Man„, film ce va fi lansat în 2013.

Vezi aici imagini cu Macaulay, surprinse de paparazzi!