Actorul Matthew Fox a batut o femeie intr-un autobuz

Apropo.ro / 31.08.2011, 12:01
Actorul Matthew Fox a batut o femeie intr-un autobuz
Matthew Fox, unul dintre actorii serialului "Lost", a ajuns la Politie dupa ce a agresat-o pe soferita unui autobuz.

Actorul Matthew Fox, in varsta de 45 de ani, a fost retinut de politie, duminica, in Ohio, dupa ce a iesit dintr-un bar si a incercat sa se urce intr-un „party-bus”, desi nu a fost invitat.

Heather Bormann, in varsta de 29 de ani, conducea acel autobuz si a declarat ca l-a „infruntat” pe actor cand acesta incerca sa flirteze cu ceilalti pasageri.

Bormann a precizat ca nu l-a recunoscut pe Matthew Fox, nici ca membru al grupului de petrecareti, nici ca actor, si l-a avertizat de trei ori, cerandu-i sa se indeparteze de usa.

Matthew Fox

„I-am spus ca a depasit limita. El nu a spus niciodata nimic. Doar se uita la mine cu gura cascata – apoi s-a aplecat si a inceput sa se balanseze spre mine”, a spus reclamanta.

Heather Bormann a spus politiei ca Matthew Fox a lovit-o in piept si in stomac, inainte ca ea sa il loveasca la randul ei, pentru a se apara. Potrivit declaratiilor ei, a fost nevoie de trei barbati care l-au tras pe actor departe de ea, iar un politist – aflat in afara programului de serviciu – l-a retinut pana la sosirea unui echipaj de politie.

Actorul din serialul „Lost” a fost luat in custodia politiei si eliberat cateva ore mai tarziu, in custodia unui prieten, insa cazul este in continuare anchetat.