Actorul Mihai Mălaimare are o avere impresionantă: terenuri, case de vacanţă şi conturi de zeci de mii de euro

De: Cătălina Matei / 04.11.2016, 15:36
Actorul Mihai Mălaimare are o avere impresionantă: terenuri, case de vacanţă şi conturi de zeci de mii de euro
Mihai Malaimare este actor si a fost manager la Teatrul Masca pana la 30 aprilie 2015, fiind inlocut chiar de sotia sa, Anca Florea, care a fost numit manager interimar, dupa ce ocupase functia de ”sef sectie artistic”.

Coi doi au patru copii, Mihai, Stefan, Catinca si Alexandru, primul dintre ei fiind deja realizat profesional dupa ce s-a stabilit de mai multi ani in America, acolo unde este un apreciat director de imagine. Urmatorii care incearca sa-si construiasca o cariera sunt Stefan, absolvent de Filologie si specialist in limba chineza, dar si Catinca, care studiaza Artele Frumoase la o Facultate din Anglia.

Actorul Mihai Malaimare isi sprijina financiar copiii care studiaza in strainatate, potrivit stirilekanald.

Familia Malaimare are o avere respectabila, conform ultimei declaratii de avere, depusa de Anca Florea. Ea si Mihai Malaimare detin 5 terenuri (doua in Bucuresti, unul in Prahova, unul in Botosani, unul in Dambovita), o casa de locuit si un apartament in Bucuresti, dar si o casa de vacanta in comuna Provita, din judetul Prahova. In 2015, Mihai Malaimare a incasat, din salarii, colaborari, pensie si inchirierea unui apartament, suma totala de 166.620 de lei, adica 13.885 de lei (aproximativ 3.000 de euro) pe luna.