Actorul Nick Stahl, declarat dispărut

Apropo.ro / 17.05.2012, 11:00
Actorul Nick Stahl, declarat dispărut
Nick Stahl, actorul din pelicula "Terminatorul 3: Supremația Roboților", a dispărut din locuința sa din Los Angeles. Familia îl caută, acum, cu ajutorul poliției.

Nick Stahl, starul din „Terminatorul 3: Supremația Roboților”, a dispărut din locuința sa din Los Angeles, încă din 9 mai, după cum declară soția sa. Aceasta a alertat poliția și crede că dispariția sa are legătură cu consumul de droguri.

Potrivit site-ului TMZ.com, Nick Stahl obișnuia să frecventeze cartierul Skid Row, o zonă rău famată din Los Angeles, unde trăiesc oameni fără adăpost, dar și consumatori de droguri.

În cartierul Skid Row din Los Angeles trăiește cea mai mare comunitate de persoane fără adăpost din Statele Unite ale Americii.

În februarie 2012, soția actorului Nick Stahl a completat o serie de documente oficiale la un tribunal californian, în care afirma că soțul ei „ar putea să consume droguri”.

Nick Stahl a devenit cunoscut odată cu rolul din filmul „Omul fără chip/ The Man Without a Face” (1993), în care a jucat alături de Mel Gibson.

Citește mai multe detalii despre dispariția actorului Nick Stahl, pe Mediafax.ro