Actorul Osric Chau din serialul „Supernatural” vine la East European Comic Con 2015

De: Carmen Ulian / 27.02.2015, 12:00
Actorul Osric Chau din serialul
Actorul Osric Chau din serialul "Supernatural" vine în România, la East European Comic Con 2015 ce va avea loc la Romexpo din București, în perioada 8 - 10 mai.

Actorul Osric Chau l-a interpretat pe profetul Kevin Tran serialul „Supernatural”. Chau a mai jucat în Kung Fu Killer, care a fost de altfel și primul său rol principal. Actorul a fost de mic pasionat de artele marțiale.

Osric a jucat in blockbuster-ul „2012” interpretandu-l pe calugarul tibetan Nima, iar mai apoi a aparut si in remake-ul chinez realizat dupa „What Woman Want”, dar si in „Man with the Iron Fists”, unde a jucat alaturi de Russel Crowe si Lucy Liu. Pe micul ecran, Osric a fost mai intai „Leon” in „Mister French Taste”, insa succesul cel mai insemnat l-a inregistrat „in pielea” profetului Kevin Tran intr-unul dintre cele mai populare seriale TV, „Supernatural”.

Carismatic, amuzant si tare prietenos, Osric abia asteapta intalnirea cu fanii sai din Romania, mai ales dupa primirea extraordinara pe care acestia i-au oferit-o actorului din acelasi serial, Mark Sheppard, la editia de anul trecut.

Actorul Osric Chau, cunoscut pentru rolul lui Kevin Tran din serialul de succes „Supernatural”, se alatura lui Manu Bennet (cunoscut pentru rolul lui Crixus din Spartacus) si lui Kristain Nairn (Hodor din Game of Thrones) in cadrul celui mai mare eveniment de acest gen din estul Europei, East European Comic Con.

In perioada 8-10 mai, Romexpo se transforma intr-o lume magica, a serialelor, filmelor, jocurilor video, unde bariera dintre fani si actori internationali, artisti grafici sau celebritati din mediul online se ridica, oferind un cadru unic pentru interactiuni directe si pentru amintiri de neuitat. Aleea artistilor, zona de gaming si de boardgames, recuzita de film, 4 actori, 3 scene (una principala, una destinata discutiior cu artisti si creatori de content pe YouTube si una de competitii de gaming) sunt cateva dintre atractiile pregatite de organizatori.

Biletele pot fi achizitionate din retelele Eventim si My Ticket la pretul de 64 de lei, iar in ultima saptamana costul va fi de 79 de lei.

East European Comic Con se va desfasura la Romexpo in perioada 8-10 mai si este organizat de Asociatia Culturala Kesenai si Kickoff Events.